Belgian Air Force Days

  • Belgian Air Force Days
  • Belgian Air Force Days
  • Belgian Air Force Days

Voor de Belgische Luchtmachtdagen www.belgianairforcedays.be verzorgden we een website die meerdere technologieën combineert. De website past zich aan in functie van het bezoekende apparaat: een mobiel toestel krijgt een eigen website-versie, geheel volgens de instellingen van het apparaat: zo kan je perfect navigeren doorheen de website zonder vervelende in- en uitzoom handelingen….Deze techniek , ‘responsive design’ genoemd, was enkele jaren geleden een uitzondering, nu de essentie !
Op de website kan je een ticketing module terugvinden die, via een online betaalsysteem, de bezoeker digitale tickets in zijn mailbox aanlevert. Voor speciale arrangementen kan door middel van een boekingsformulier eenvoudig een pakket geselecteerd worden.

De website staat boordevol aantrekkelijk beeldmateriaal, de verschillende thema’s ‘meer dan 100 jaar militaire luchtvaart’ en ’40 jaar F-16′ worden toegelicht met foto’s en filmpjes. De internationale gasten die ons publiek op grond en in de lucht zullen verwennen worden eveneens aangekondigd in volgorde van toezegging.
De Facebook-pagina, waarbij er een dagelijkse update wordt voorzien in aanloop naar de Belgian Air Force Days,  tikt gestaag door naar de 2000 pagina-likes. .

Een Twitter-account en een YouTube-page werden ook geïnstalleerd om alle media en communicatie voor en met (!) het publiek aan te bieden !
Omdat er een internationaal publiek verwacht wordt zorgt een keuzemenu voor een website in meerdere talen.