Bleyen Serres

  • Bleyen Serres
  • Bleyen Serres
  • Bleyen Serres
  • Bleyen Serres

Bleyen Serres verkoopt en plaatst aluminium serres, tuinkassen en orangeries sinds 1984. Onze jarenlange ervaring is uw beste garantie op een kwaliteitsvol product. Daar staan we voor. Daar gaan we voor… We leveren en plaatsen over gans BelgiĆ« en in Nederland. Ons showterrein ligt in de Groenstraat , 75 in Eksel, een landelijke gemeente in het groene Limburg. Hier kan u verschillende modellen bekijken.

Ook na jaren intensief gebruik blijft uw serre even mooi en fris ogen. Bleyen serres zijn multifunctioneel. Vroeger waren het vooral tuinliefhebbers die onze serres en tuinkassen aankochten voor het telen van groenten en kruiden of voor het zaaien van eenjarige bloemen. Tegenwoordig worden onze luxueuse serres ook gebruikt als overwinterplaats voor kostbare cactussen, boompjes, kuipplanten, enz. Of als rustpunt tussen het groen in uw tuin waar het zomer en winter heerlijk vertoeven is…

Bleyen Serres heeft een gevarieerd aanbod

Bleyen Serres heeft serres, orangeries en tuinkassen in tal van stijlen: van heel strak tot heerlijk romantisch. Wat ze gemeenschappelijk hebben is dat ze stuk voor stuk mooi en stijlvol ontworpen zijn en daardoor prachtig integreerbaar zijn in elk soort tuin. Ook onze carousel -, pagode- en pyramide modellen zijn echte blikvangers, waar het heel aangenaam vertoeven is … Dankzij het Securit glas dat wij gebruiken, worden de zonnestralen op zonnige winterdagen onmiddellijk omgezet in warmte.